Taxi tarieven

Bij Amsterdam Taxi Online zijn de  taxi tarieven voor het huren van een taxi voor privé ritten, zakelijke ritten, een dagtour service of een Schiphol taxi helder.Wij hebben daarvoor de beschikking over taxibusjes en comfortabele wagens zoals de Mercedes E-klasse of BMW 5-series. bereken je taxi prijs hier

Tarieven E-klasse of BMW 5-seriesTarieven busje tot 6 personen
Starttarief € 2.95,-Starttarief € 6.00,-
Prijs per km. € 2.17,- p/kmPrijs per km. € 2.73,- p/km
Tijdtarief: € 0.36,- p/mTijdtarief € 0.41,- p/m
Wachttijd tarief €10.00,- per 15 minutenWachttijd tarief €10.00,- per 15 minuten

Tarieven 2021

Tarieven online taxi bestellen

Wilt u graag een taxi bestellen tegen een van te voren vastgesteld tarief? Boek dan uw Amsterdam Taxi Online en u weet direct waar u aan toe bent. Zo betaalt u nooit meer dan u vooraf bent overeen gekomen en staat u achteraf niet voor nare verrassingen.

Taxi tarieven luchthaven vervoer

Wilt u vervoerd worden naar Schiphol? Vraag online uw rit aan en u kunt rekenen op een vast prijstarief. Wilt u naar een andere luchthaven in het binnen-of buitenland vervoerd worden? Neem dan contact met ons op voor onze voordeligste tarieven of book en betaal online

Zakelijk vervoer

Wilt u snel en discreet op uw bestemming aankomen of uw gasten laten vervoeren? Wij beschikken over representatieve auto’s en dito chauffeurs. Uiteraard kunt u op rekening rijden en ontvangt u achteraf een maandfactuur tegen scherpe prijzen. Reserveer nu uw zakelijke rit of neem contact met ons op voor een taxi op rekening!

Groepsvervoer

Wilt u comfortabel groepsvervoer regelen in luxe taxibusjes? Of het nu voor zakelijk vervoer is, een bedrijfsfeest, kinderfeestje of een andere gelegenheid, wij staan direct voor u klaar, wanneer u maar wilt. Handig en voordelig als u met een groep mensen op stap gaat!

Taxi Tarieven Amsterdam Taxi Online