Zakelijk Taxi Vervoer

Wilt u op regelmatige basis een taxi inschakelen voor al uw zakelijk taxi vervoer? Amsterdam Taxi Online is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Amsterdam. Natuurlijk kunt u bij ons op rekening rijden, ook van en naar Schiphol. Onze chauffeurs zijn servicegericht en spreken uitstekend Engels. U en uw relaties kunnen vanzelfsprekend een nette wagen verwachten met een correcte chauffeur.

 

Heeft u een zakelijke taxi vervoer nodig in Amsterdam? Amsterdam Taxi Online is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in de ruime omgeving. Onze chauffeurs zijn al jarenlang vertrouwd in Amsterdam en kennen de stad op hun duimpje. We verzorgen het vervoer voor een groot aantal bedrijven en hotels in de gehele regio en verlenen ook uw bedrijf graag een uitstekende service.

Taxi op rekening.

Bestelt u regelmatig een zakelijke taxi voor uw medewerkers of relaties en gasten van uw bedrijf? Dan kunt u bij ons een taxi op rekening bestellen. Zo hoeven uw gasten of personeelsleden geen kosten voor te schieten en regelt u toch snel en eenvoudig een taxi. Nooit meer bonnetjes bewaren en inboeken bespaart tijd en geld. Voor al uw zakelijke ritten ontvangt u van ons maandelijks een heldere en overzichtelijke verzamelfactuur, per rit gespecificeerd. Handig voor uw administratie!

Eenvoudig een zakelijke taxi bestellen

Weet u wanneer uw zakelijke relaties opgehaald dienen te worden? Geef ons online direct de dag, het tijdstip en de bestemming door en wij zorgen er voor dat wij voortijdig aanwezig zijn. Zo garanderen we dat onze chauffeur op uw gasten wacht en nooit andersom. Maak gebruik van onze online taxi service en reserveer een taxi waar en wanneer het uitkomt. Uiteraard helemaal gratis!

Zakelijke taxi voor binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Wilt u uw gasten laten vervoeren binnen Amsterdam of juist naar een buitenlandse luchthaven? U kunt altijd een beroep op ons doen en uw gasten zijn verzekerd van een nette wagen en een correct geklede chauffeur die uitstekend Engels spreekt. Dat is onze service: wij staan altijd direct voor onze klanten klaar. Uiteraard tegen een uitsteken tarief.

Zakelijke dagtour service voor uw relaties

Krijgt u bezoek van een buitenlandse relatie en wilt u deze graag kennis laten maken met de meest interessante bezienswaardigheden van Nederland? Regel dan een zakelijke Dag tour bij Amsterdam Taxi Online en uw gast wordt getrakteerd op een bijzonder enerverende dag. Natuurlijk zorgen wij voor een luxe wagen en net geklede chauffeur. Zo zal uw gast zich optimaal vermaken!

Zakelijk Taxi Vervoer Amsterdam Taxi Online

Wilt u ook gebruik maken van onze zakelijke taxi service?

Neem dan nu Contact met ons op!